AFBOUWPRODUCTEN
DOP
BEDRIJF
Over Wilmar
Contacteer ons
Ons bereiken
 
Cette page en Français.
   
 

Wilmar werd opgericht in 1975 en is vooral gespecialiseerd in metaalverwerking. Vanaf het begin was de activiteit toegespitst op profielen & constructie 

In 1982 verhuisde het bedrijf naar zijn huidige locatie op een terrein van 6000m² met 1000m² bebouwde oppervlakte vlakbij Buggenhout bos, midden in de driehoek Brussel–Antwerpen-Gent.

Toen in 1998 ook het naburig terrein met loods vrijkwam werd de totale oppervlakte vergroot naar 10000m² waarvan 2200m² bebouwd. De eerste automatiseringen worden geïnstalleerd in de afdeling profielen.

2008 was het jaar waarin de metaalconstructie vooral toegespitst werd in poorten & hekken, een afdeling die tot heden nog zeer belangrijk is voor het bedrijf samen met de ballustrades en trappen.

Sinds 2010 is Wilmar ook gespecialiseerd in hoogwaardige glasvezel producten voor de afbouwsector.

Het bedrijf is dus gespecialiseerd in de verwerking van drie metalen (staal, inox en aluminium). Ook in de constructie van hekkens, carports, ballustrades en trappen is Wilmar gekend als innovatief en degelijk. Prachtige stalen oranjeries of smeedijzeren deuren werden in het verleden ontworpen. Daarnaast weet menig architect en projectleider zijn weg te vinden naar ons bedrijf voor allerhande nieuwe ontwikkelingen en realisaties. Zo werd de laatste jaren vaak hulp geboden bij de bouw en ontwerp van podia voor o.a. muziekconcerten. Menig festivalweide bevat ondertussen onderdelen die in ons bedrijf werden vervaardigd.

 
© 2009 - 2024 Wilmar bvba • Ontwikkeld door DRVisual.be
VerkoopsvoorwaardenGebruiksovereenkomstPrivacybeleid